2
Bestel voor 16:00 uur
en heb het morgen in huis
Vanaf 50 euro gratis
verzenden binnen NL
Europa vanaf 100 euro

Ruilen en Retourneren

Teensokken.nl doet er alles aan om u via onze website uitgebreid te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.

Ruilen of retourneren zonder zorgen! Er worden echter wel een aantal voorwaarden gesteld:

* De te ruilen artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres als retour gemeld te worden via het contact formulier. Vermeld uw naam, ordernummer en de artikelen die u wilt ruilen/ retourneren.

* Met de te ruilen artikelen dient te zijn omgegaan als vermeld conform artikel Wet Koop op Afstand (zie Algemene Voorwaarden).

De belangrijkste punten hieruit zijn:

- Het artikel dient netjes opgevouwen in de onbeschadigde verpakking te worden terug gestuurd. Indien dit niet het geval is kan het artikel niet worden geruild.

- Het artikel dient ongedragen te zijn m.u.v. passen.

- Het pakket dient voorzien te zijn van een naam en ingeval van ruiling ook de gewenste maat.

- De te ruilen artikelen, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan ons geretourneerd zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor de klant.

De kosten voor het opnieuw opsturen van het te ruilen artikel zijn voor Yoga-Pilatesshop.nl.

Het retouradres is:

Hoogaars 40

4341 MN Arnemuiden

Teensokken.nl accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn.

Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het artikel per e-mail bevestigd worden. In geval van vooruitbetaling, restitueert Teensokken.nl het volledige aankoop bedrag  uiterlijk binnen veertien (14) dagen.

 

Vragen? Gebruik hiervoor het contact formulier

usp banner