Bestel voor 16:00 uur
en heb het morgen in huis
Vanaf 50 euro gratis
verzenden binnen NL
Europa vanaf 100 euro

Over ons

Wij weten dat om fijn te sporten, goed materiaal belangrijk is. Schoenen die geen blaren  veroorzaken, broeken die niet afzakken. Niets is er vervelender dan als je lekker aan het bewegen bent en je wordt afgeleid door materiaal wat niet doet wat het zou moeten doen. Je wilt je focussen op datgene waar je mee bezig bent, sporten! Wij zijn dan ook altijd op zoek naar kleding die bijdraagt aan het geven van bewegingsvrijheid waardoor jij kunt opgaan in het moment zonder dat je wordt afgeleid door factoren die er niet toe doen of er niet toe zouden moeten doen.

Wij, Elizabeth Schroevers en Johanna de Ruiter, zijn daarom TSK begonnen. We kwamen er achter dat bijvoorbeeld de sokken van ToeSox bijdragen aan het beter kunnen bewegen tijdens de pilates les.  Johanna, een zeer ervaren pilates instructrice, gebruikt daardoor niet meer slechts een gedeelte van haar voet, maar haar tenen doen nu ook actief mee tijdens de les. Elizabeth, al jaren een fervente hardloper en skeeleraar, kwam erachter dat je voeten veel droger blijven en zo blaren geen kans krijgen. Dit omdat je een linker en rechtervoet hebt waardoor de ruimtes optimaal gevuld zijn en de sokken de extra steun geven die de voeten verdienen.

Daar ligt volgens ons de toegevoegde waarde van materiaal dat je tijdens je sport en niet-sportactiviteiten gebruikt, bijdragen aan het beter kunnen bewegen. Je daardoor comfortabel kunnen voelen én net dat beetje meer kunnen geven.

Het uiterlijk is ook  belangrijk. Het comfortabel bewegen tijdens alle acties die we als persoon dagelijks doen, willen we uiteraard zo fijn mogelijk maken door het gebruik van onze sokken, schoeisels en andere producten. Het oog wil natuurlijk ook wat. Verzorgd een rondje hard lopen, skeeleren, tennissen, wandelen of tijdens fitnes, yoga- of pilateslessen, draagt enorm bij aan een positief zelfbeeld. Het ziet er sportief en leuk uit. Alles kan op elkaar afgestemd worden. Bijvoorbeeld die ouderwetse steunkousen hoeven niet meer verstopt te worden, nee,  neem de compressiekousen van ToeSox daar mag je juist mee gezien worden!  Ook de sokken die gebruikt worden in de zaal zien er modern en trendy uit. Dat maakt het geheel zo leuk. Niet alleen de haren mogen goed zitten, maar de sok mag het ook!

Naast goed materiaal, waardoor je comfortabel kunt bewegen, weten wij uit ervaring dat goede voeding hierin ook onmisbaar is. Want door de vele allergieën (huismijt, hooikoorts, het niet verdragen van geraffineerde suikers) kwam Johanna er achter wat voeding met je doet; het effect van voeding op haar lichaam. Door allerlei gezondheidsklachtjes, ging Johanna zich verdiepen in gezonde voeding. Ze  weet nog goed dat ze in het begin van al die gezonde voedingsboeken dacht ‘ja, ja en ik zou me daar zoveel fitter door moeten voelen?’ En door eigen ervaring moest ze constateren dat bepaalde voeding je inderdaad veel meer energie geeft dan andere voeding. Door dit te ervaren, wil je niet meer terug en wil je een gezonde en actieve levensstijl aanhouden, want wat voelt er beter dan jezelf fit te voelen?! Elizabeth weet inmiddels dat het belangrijk is je lichaam goed te onderhouden doordat het dagelijkse leven ontzettend veel van het lichaam vraagt. Of dat nu is door kinderen die de nacht wel eens voor dag aanzien of de momenten waar het lichaam snakt naar zoute en zoete voeding. Inmiddels weten we dat dat niet bijdraagt aan het jezelf beter voelen. Integendeel juist! Voeding is dus ook belangrijk in het geheel met de sport en kleding. Het totaalplaatje moet correct zijn.

Wie is Elizabeth?

Elizabeth is altijd al sportief geweest. Als kind zat ze op tafeltennis en Jiu-Jitsu. Ook bezocht ze jaren de fitnesschool en deed enthousiast mee met de stepslessen. Daarnaast is Elizabeth vanaf 13 jaar begonnen met hard lopen. Dat doet ze nu nog steeds. Regelmatig kom je haar tegen bij een wedstrijd en daarnaast vindt ze het heerlijk om op de skeelers een rondje te rijden. Dit alles draagt enorm bij aan een sterkere spiermassa, waardoor rugklachten en andere pijntjes verdwijnen. Naast dit alles kwam ook Elizabeth erachter dat het toch wel heerlijk is gewoon goed voor de dag te komen tijdens het sporten en de tijd er omheen. Vandaar onze passie voor de voet! De sok en sandalen of slippers zijn zo belangrijk, want hoe vaak gebruiken we onze voeten? Daar komen we pas achter als er iets onaangenaams met de voet aan de hand is. Dit willen wij u nu voor zijn. Want sokken en schoeisel die steun geven en goed aansluiten, voorkomen vermoeide benen en stijve kuiten!

Wie is Johanna?

Johanna is zoals ze het zelf altijd zegt ‘geen health freak by nature’, maar door van jongs af aan allerlei klachten gehad te hebben (allergieën, lage rug- en darmklachten), actief geworden in zowel sport als voeding. Zij kwam erachter dat haar passie bij pilates en yoga ligt. Ze geef hierin al jaren les en houd er daarnaast van om actief bezig te zijn in het alledaagse leven. Ze pakt liever de fiets dan de auto. Want van één ding heb je nooit spijt – bewegen, actief bezig zijn.

Echter wil je niet de hele tijd rondlopen in sportkleding die echt alleen geschikt/bedoeld zijn voor de sportles, maar ook daarbuiten wil je er mooi uitzien. Niets vervelender dan je tig keer te moeten omkleden gedurende de dag. Die tijd besteed ze liever ergens anders aan. Johanna wil zowel in de les als daarbuiten er comfortabel, mooi en verzorgd uitzien.

Dit kun je terug vinden op deze site. We gaan voor u op zoek naar zoveel mogelijk producten die passen binnen ons motto ‘Om je comfortabel te voelen tijdens sport en alledaagse activiteiten’. Je wilt graag dat je kleding ook buiten de sportles mooi en comfortabel is. Zodat je tijdens al die de dingen/activiteiten die je gedurende de dag doet, niet wordt afgeleid door zaken die er niet toe (moeten) doen. Sterker nog, onze producten moeten eraan bijdragen dat u zich nog comfortabeler voelt of nog meer kunt focussen op de dingen die u wilt doen/ er toe doen.

 

usp banner